Kommentelj minden nap, minden 100. hozzászólás után garantáltan mozijegyet nyersz!

Írj 100 hozzászólást, és automatikusan megajándékozunk egy tetszőleges filmre beváltható mozijeggyel. Sőt, akár minden nap nyerhetsz, ha Tiéd a nap legjobb hozzászólása! A játék határideje 2020. április 1.

Van véleményed? Szívesen írsz és osztod meg azt a közösséggel, ráadásul rajongsz a mozizásért? Akkor van egy jó hírünk a számodra. Írd meg a véleményed az általad látott legutóbbi filmről, és nyerj mozijegyet, akár minden nap. Minden 100. hozzászólásod után pedig automatikusan megajándékozunk egy jeggyel.

Írhatsz régi filmről, sorozatról vagy a legújabb premierekről, a döntés csak rajtad áll. A napi játékban mindenki részt vesz, aki az adott napon ír legalább egy véleményt a Mafab valamelyik film- vagy sorozatadatlapján. A lényeg, hogy a véleményed legyen konstruktív, ne spórolj a karakterekkel, fejtsd ki, indokold meg, írd ki magadból, ami kikívánkozik. És ne bízd a szerencsére, ugyanis a nap véleményét a Mafab.hu szerkesztőség válassza ki, így tényleg csak rajtad múlik, hogy Te tiéd lesz-e az adott napon a tetszőleges filmre beváltható Cinema City mozijegy. (A nap véleményíróját másnap délben hirdetjük ki, az adott véleményt pedig a mafab Közösség aloldalán is közzétesszük.)

De ez még nem minden! Az igyekezetet mindennél jobban értékeljük, ezért minden 100. általad írt hozzászólás után garantáltan megajándékozunk egy mozijeggyel.

Figyelem, a jegyeket a feltételek teljesítése után legkésőbb 14 napon belül küldjük. Ez érvényes a Nap kommentelője és a 100 hozzászólás-játékunkra is. 

A játék határideje 2020. április 1.