Leesik az állad a Tűzgyűrű 2 robotcsatáitól!  (filmrészlet)

Már az eddigi trailerekből is elég egyértelmű volt, hogy igen látványos filmnek ígérkezik a Tűzgyűrű folytatása, azonban a friss jelenetektől egyszerűen leesett az állunk.

Egyre közeleg a Tűzgyűrű 2 premierje, így stúdió már gőzerővel hangol a bemutatóra. Az alább látható filmrészletek lélegzetelállító látványról tanúskodnak, így annyi biztos, ha a sztori rendben lesz, a külsőségeken semmi nem fog múlni.

A film rendezői székét Steven S. DeKnight vette át Guillermo del Torotól, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint John BoyegaScott EastwoodRinko KikuchiCharlie DayBurn GormanTian JingAdria Arjona és Rahart Adams.

A film hivatalos magyar nyelvű szinopszisa szerint egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Évekig kérdéses volt, hogy egyáltalán elkészül-e a folytatás, ugyanis a Tűzgyűrű költségvetésének csak felét tudta visszahozni az Államokban, azonban a nemzetközi piacon remekül futott, így a stúdió hosszas mérlegelés után rábólintott a második epizódra.

A Tűzgyűrű: Lázadás május 5-től látható a hazai mozikban!

 

akció | kaland | sci-fi

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új... több»