Legendás zenésszel bővült A Karib-tenger kalózai 5 stábjaA kép forrása: movieweb

Keith Richards után újabb zenei legenda tűnik fel a franchise legújabb filmjében.

Paul McCartney is szerepet kapott a jövőre érkező A Karib-tenger kalózai 5-ben, adta hírül a Deadline. A portál arról is beszámolt, hogy bár a film forgatási munkálatai már befejeződtek, a rendezőpáros, Joachim Rønning és Espen Sandberg további jeleneteket terveznek felvenni.

Arról, hogy milyen szerepben láthatjuk majd McCartney-t, egyelőre nincsenek információk, ahogy azt sem tudni, hogyan keresztezi majd útja a Johnny Depp által alakított Sparrow kapitányét, de ha Richards szerepléséből indulunk ki, bizakodhatunk az újabb felejthetetlen jelenetekben.

Ami a film történetét illeti, Jack Sparrownak ezúttal az Ördög háromszögéből kiszabadult Salazar kapitánnyal és legénységével kell szembenéznie, akik elhatározzák, hogy kiirtják az összes kalózt. Sparrownak nincs más esélye a túlélésre, csak ha megtalálja Posziedón legendás lándzsáját, mely legyőzhetetlenné teszi a birtokosát

A Karib-tenger kalózai 5 2017. május 26-én érkezik a mozikba. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Geoffrey RushJavier BardemBrenton ThwaitesKaya Scodelario, de a visszatérők között köszönthetjük Orlando Bloomot is.