Lélegzetelállító a Warcraft: A kezdetek első teljes előzetese

Az alkotók tartották magukat az ígéretükhöz: itt a népszerű videojáték alapján készülő film trailere.

Ezen a héten a Warcraft: A kezdetek alkotói csúcsra járatták a hype-ot készülő filmjük kapcsán. Hétfőn vadonatúj képek, kedden az első ízelítő előzetes, szerdán pedig az első hivatalos poszter is befutott, de már a hét elején bejelentették, hogy péntekre várható a teljes trailer is.

Annyit már most leszűrhetünk, hogy a Blizzard Entertainment nagysikerű videojátékai, képregényei és regényei alapján készülő szuperprodukció elképesztően látványos lesz, és a küllem terén nagyon erősen támaszkodik az alapanyagához.

A Warcraft: A kezdetek az eredeti tervek szerint 2015 végén került volna a mozikba, de az alkotók a Star Wars: Az ébredő Erő miatt 2016. március 11-ére tolták a premier dátumát.

A Duncan Jones rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ben Foster (A túlélő), Toby Kebbell (A majmok bolygója: Forradalom), Travis Fimmel (Vikingek), Dominic Cooper (Az ismeretlen Drakula), Paula Patton (Mission: Impossible - Titkos nemzet) és Clancy Brown (Cowboyok és űrlények).

Az előzetest idelent találjátok. Ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattintva látogassatok el a film adatlapjára, ahol számos további információval várunk.