Loki és Hulk újra összecsap a Thor 3-ban?

Miután cáfolta, hogy ő kapná meg James Bond szerepét, Tom Hiddleston bizalmas információkat osztott meg a Thor 3 kapcsán.

Júliusban végre megkezdődik a Thor: Ragnarök forgatása, melyben Tom Hiddleston újra Loki bőrébe bújik majd. A birt színész a Wizard World Philadelphia nevű rendezvényen kérdezték a Marvel soron következő adaptációjáról.

Bár az Amerika Kapitány: Polgárháború-ból végül kimaradt, a Thor 3-ban természetesen Hiddlestonon és a címszereplőn, Chris Hemsworth-ön kívül visszatér a vászonra Hulk (Mark Ruffalo) is.  

"Ne feledkezzünk meg róla, nem titok, Hulk szerepelni fog a Ragnarokban, és amikor ő és Loki utoljára egy szobában voltak, nem igazán alakultak jól a dolgok Loki számára" - árulta el. "Szóval van benne egy kis neheztelés, de jó móka lesz, meglátjátok" - tette hozzá, utalva a Bosszúállók eseményire.

Hiddlestont a 2012-es Thor: Sötét világ óta a cameókat leszámítva háromszor láthattuk már Loki szerepében. A Taika Waititi rendezésében bemutatásra kerülő Thor: Ragnarök 2017. november 3-án debütát a mozikban.