Machete hamarosan az űrben oszt igazságot

Bár Robert Rodriguez  az elejétől fogva trilógiát tervezett, azonban a második rész gyenge szereplése nem sok jót ígért. Danny Trejo azonban elárulta, még az idén megkezdik az utolsó rész munkálatait.

Miután a Machete gyilkol mindössze 8 millió dolláros bevételre tett szert az Államokban, úgy tűnt, a második résszel lezárul a mexikói igazságosztó története. Terjo a harmadik, Machete Kills in Space című film kapcsán a Halloween Daily News-nek elmondta, Rodriguez és ő hamarosan hozzálátnak a film munkálataihoz.

"Roberttel meg fogjuk csinálni a Machete Kills In Space-t, fergeteges lesz. Minden kétséget kizáróan. Még az idén megcsináljuk. "

A Machete eredetileg ál-előzetesként kezdte a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez vezényletével készült Grindhouse előtt, miután a karakter feltűnt Rodriguez Kémkölykök című filmjében. Míg az első Machete film a maga 26 milliós bevételével viszonylag sikeresnek számított, úgy tűnt, a közönségnek egy rész is elég volt, ugyanis a második epizód már elhasalt a mozipénztáraknál. A film lassan közönséget talált magának a VOD szolgáltatásokon keresztül, és könnyen lehet, hogy a trilógia záró darabja megkerülve a mozikat egyből az online videotékákban nyit majd.  

Bár Terjo magabiztosan nyilatkozott, lehet, hogy már tényleg tud valamit, ugyanis az első két részt készítő 20th Century Fox még nem jelentette be hivatalosan a harmadik epizódot.