Máris rekordot döntött az Amerika kapitány 3

Soha nem látott érdeklődés kísérte az Amerika kapitány: Polgárháború előzetesét.

Megdöntötte a Marvel eddig nézettségi rekordját az Amerika kapitány: Polgárháború első előzetese. A film trailerét huszonnégy óra alatt 61 millióan látták, amivel jócskán megdőlt az eddigi rekord, melyet a Bosszúállók: Ultron kora tartott a maga 34 milliós nézettségével. Az Amerika Kapitány: A tél katonája első előzetesét 23,5 millióan látták egy nap alatt.

A film marketinghadjárata múlt héten startolt el, amikor Chris Evans és Robert Downey Jr. bemutatták az előzetest a Jimmy Kimmel népszerű esti show-jában.

Ami a produkció történetét illeti, a Bosszúállók 2 eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a Bosszúállókat is. Míg az egyik oldal érdekeit a Vasember, a másikét Amerika kapitány képviseli. A konfliktus kiéleződik,  a két korábbi szövetséges közti összecsapás elkerülhetetlenné válik.
A filmben a Marvel mozis univerzumának számos szereplője visszatér, többek közt Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Elizabeth Olsen, de két újonc is színére lép, Paul Rudd (A Hangya) és Chadwick Boseman (Black Panther).

Az előzetest idelent találjátok. Ha még többre vagytok kíváncsiak a filmről, a kattintás után számos további információval várunk.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 12-én debütál a mozikban.