Mégis elkészülhet a Törvény nevében harmadik évada

A második szezon után az HBO jegelte a folytatást, melyről most újabb biztató hírek láttak napvilágot.

Nic Pizzolatto  sorozata 2014-ben meghódította  a világot. AMatthew McConaughey és Woody Harrelson nevével fémjelzett A törvény nevében pillanatok alatt hatalmas rajongótáborra tett szert, de a kritikusok sem győzték méltatni a szériát. A sikeren felbuzdulva a következő évben megérkezett a második szezon, de hiába volt a sztárparádé (Colin FarrellVince VaughnRachel McAdamsTaylor Kitsch), a sorozat voltaképpen önmaga paródiájává vált, a kritikusok és a nézők is darabokra szedték.

Az HBO a bukást követően a fiókba tette a folytatás tervét, azonban a legújabb fejlemények után könnyen lehet, hogy újra terítékre kerül a harmadik évad. Az írói stábhoz ugyanis az a David Milch csatlakozott, akinek olyan sorozatok forgatókönyveit köszönhetjük, mint a Deadwood és az NYPD Blue. A történetről egyelőre nincsenek információk, cska annyi biztos, hogy Pizzolatto már megírta az első két epizódot.

Bár az HBO még nem adott zöld utat a projektnek, Milch csatlakozása új lendületet adhat az új szezonnak, és ha minden az írók tervei szerint halad, már 2018-ban műsorra kerülhet az évad.