Megvan, mikor érkezhet a következő Alien-film

A rendező, Ridley Scott már kész van a soron következő Alien-mozi forgatókönyvével.

Hamarosan a mozikban a világszerte milliók által várt Alien: Covenant, de a film rendezője, Ridley Scottmáris a folytatást tervezi. Sőt, már a forgatókönyvvel is elkészült, jövőre pedig meg is kezdődhet a forgatás, tudta meg a The Sydney Morning Herald .

" Számolunk egy bizonyos fokú sikerrel, így jobb, ha már most készen állunk. Nem akarunk két évet a mostani és a következő film között. Jövőre minden adott lesz, hogy belevágjuk az új filmbe" - árulta el Scott. "Ha valóban franchise-t akar a közönség, akár hat további film is van bennem. Nem fogok újra véget vetni neki. Kizárt dolog!" - tette hozzá.

Az Alien: Covenant története szerint a galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Michael FassbenderKatherine WaterstonJames FrancoNoomi RapaceGuy PearceCallie Hernandez és Billy Crudup.

Az Alien: Covenant május 18-tól a hazai mozikban.