Megvan, mikor érkezik az új Twin Peaks

Hosszú huzavona után végre kiderült, mikor érkezik a kultikus sorozat újragondolása.

Bár a forgatások már egy ideje véget értek, a Showtime eddig hét lakat alatt őrizte a 14 részes Twin Peaks premerjének idejét. A csendet most a csatorna főnöke, David Nevins törte meg.

Nevins elmondása szerint David Lynch sorozata jövő év tavaszán debütál a tévék képernyőin. A rendező állítólag jelenleg is az utómunkálatokon dolgozik.

A kultikus széria 'folytatásában' az eredeti Twin Peaks stábjának többsége vissza fog térni, köztük olyan színészekkel, mint Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, míg a mellékszerepekben feltűnik majd, Amanda Seyfried, Monica Bellucci, Laura Dern és Naomi Watts is. 

Most, hogy már látótávolságon belül került a széria bemutatása, a rajongók is megnyugodhatnak, ugyanis nem is olyan régen még egyáltalán nem volt biztos, hogy elkészülhet a tizennégy epizódra tervezett évad. Lynch többször is lenyilatkozta, hogy anyagi okoból, és egyéb, nem részletezett nehézségek miatt otthagyta a produkciót, de végül a Showtime egy olyan ajánlattal állt elő, melyet nem tudott visszautasítani.