Megvan, mikor jön a Szárnyas fejvadász 2

Folytatódik a Ridley Scott sci-fi klasszikusa.

Denis Villeneuve rendezésében, és Hampton Fancher (a Szárnyas fejvadász társírója) valamint Michael Green forgatókönyve alapján hamarosan kezdetét veszi a Szárnyas fejvadász 2 forgatása. A szkirptet az írók Ridley Scott ötleteire építették, és bár a kultikus film rendezője ezúttal nem áll a kamerák mögé, bízhatunk abban, hogy az eredetihez hű folytatás kerül majd a mozikba.

Ami a főszereplőket illeti, szintén nem lehet okunk panaszra, ugyanis a produkciót Ryan Gosling neve fémjelzi, de Harrison Ford is visszatér Rick Deckard szerepében. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Roger Deakins vállalta el az operatőri feladatokat, aki a közelmúltban olyan filmeken dolgozott Villeneuve-vel, mint a Sicario - A bérgyilkos és a Fogságban.

Az eddig napvilágot látott információk alapján már sejtettük, hogy még az idén megkezdődik a film forgatása (a premier 2017 második felében esedékes), azonban a mai nappal hivatalossá vált, hogy a munkálatok július elején kezdődnek meg.  A hírt maga a Sony Pictures jelentette be annak apropóján, hogy a sikerült megegyezniük a Warnerrel az amerikai forgalmazásról.

A film történetét egyelőre hét lakat alatt őrzik, de annyit már tudunk, hogy a sztori évtizedekkel az első rész után fog játszódni.