Michael Fassbender izgalmas részletek osztott meg az Alien Covenantról

A film sztárja a The Irish Times-nak adott interjújában beszélt a készülő szuperprodukicóról.

Bár a premierre még egy évet várnunk kell, a 20th Century Fox és az Alien Covenant stábja gondoskodik arról, hogy ne maradjunk információk nélkül. Az új részleteket ezúttal Michael Fassbendernek köszönhetjük, aki friss interjújában beszélt a filmről.

"Annyit elmondhatok, hogy két androidot fogok alakítani, Waltert és Davidet. Az egészben az a legnagyszerűbb, hogy Ridley Scott visszatért az Alien-filmek gyökereihez, gondolok itt elsősorban a horror elemekre. Ridley már meg is vágta az anyagot. Ő egy gép! Egy csodálatos ember, aki igazán remek formában volt a forgatáson" - árult el.

A hivatalos szinopszis szerint a galaxis egy messzi, elhagyatott bolygóján a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedez valamit, amiről azt hiszik, maga az érintetlen Paradicsom, ekkor azonban még nem tudják, hogy ez a világ nagyon is sötét és veszélyes, melynek egyetlen lakosa David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője.

A Ridley Scott rendezésében készülő film főbb szerepeiben a már említetteken kívül olyan színészeket láthatunk majd, mint Demián BichirJussie SmollettBilly Crudup és Carmen Ejogo.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én debütál a mozikban.