62 Hóember  (2017)

Megkapta első magyar szinkronos előzetesét a Universal és a Working Title Film közös produkciója.

Ütős szereplőgárdával, és hátborzongató történettel érkezik a mozikba a Hóember című thriller. A film főbb szerepeiben olyan A-listás sztárokat láthatunk majd, mint  Rebecca FergusonMichael Fassbender és Charlotte Gainsbourg, míg a rendezői széket az Engedj be! és a Suszter, szabó, baka, kém című munkáival szakmai körökben is hatalmas sikert arató Tomas Alfredson foglalhatja el. A történet alapjául Jo Nesbø nemzetközi bestseller regénye szolgált.

Hivatalos szinopszis:

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

Ha a színészek és a rendező neve nem lenne elég garancia a minőségre, a produkció produceri teendőit is igazi nagyágyúk látták el, köztük Tim Bevannel és Eric Fellnerrel (A mindenség elmélete, A nyomorultak), de kivette a részét a munkálatokból Robyn Slovo (Szabó, suszter, baka, kém) és Piodor Gustafsson (A tetovált lány) is.

A Hóember a UIP Duna Film forgalmazásában október 12-től látható a hazai mozikban.