Szinkronosan is iszonyú ütős az Assassin's Creed előzetese

Végre itt a milliók által várt film, az Assassin's Creed szinkronos előzetese.

Kétségkívül az ide év egyik legjobban várt filmje a Justin Kurzel (Macbeth) rendezésében készülő Assassin's Creed, melynek megérkezett az első előzetese. A trailert először a Jimmy Kimmel esti show-jának nézői láthatták.

Az Assassin's Creed minden idők egyik legtöbbet értékesített videojátéka, melyet világszerte 73 millió példányban értékesítette. A franchise az első rész óta több regénnyel, animációs kisfilmmel és képregénnyel bővült, jövőre pedig jön az első mozifilm, ráadásul nem is akármilyen stábbal.

A film története szerint a forradalmi technológiának köszönhetően, mely hozzáférhetővé teszi a genetikai memóriát, Callum Lynch átéli felmenője, a 15. században élt Aguilar kalandjait. Callum rájön, hogy egy rejtélyes titkos társaság, az Assassin-ok leszármazottja. A férfinek minden új tudására és képességére szüksége lesz, ha szembe akar szállni a Templomosok a napjainkban is működő szervezetével.

A film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Michael Fassbender, Marion CotillardBrendan Gleeson és Jeremy Irons.

Az Assassin's Creed 2016. december 21-én debütál a mozikban. 

60 Assassin's Creed (2016)

akció | kaland | sci-fi

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti... több»