#10

horror

Rose (Radha Mitchell) kislánya gyógyíthatatlan betegségben szenved, amibe édesanyja képtelen belenyugodni, így saját útját járva megszökteti a lányt, és férje tiltakozása... több»

#9

76 Viasztestek  (2005)

(27) (13)

horror

Hat jó barát útnak indul, hogy az évad legjelentősebb focimeccsét végignézzék. Az út hosszú, ezért éjszakára sátrat bontanak, az utat pedig másnap folytatják, vagyis csak... több»

#8

71 Átok  (2004)

(16) (11)

horror | misztikus | thriller

Karen Davis (Sarah Michelle Gellar) ápolóként dolgozik Japánban. Miután kolléganője, Yoko (Yoko Maki) nem jön munkába, neki kell kimennie Emmához (Grace Zabriskie), egy amerikai... több»

#7

71 Ideglelés  (1999)

(46) (30)

horror | misztikus

HBO Max | Netflix

1994-ben egy októberi napon három egyetemista elhatározza, hogy filmet készítenek a hírhedt Blair-i boszrokányról, azonban nyom nélkül eltűnnek az erdőben. A kézkikamerájuk egy... több»

#6

horror

Netflix

1989-ben az ügyeletes központba segélyhívás érkezik Maria Rossitól, aki megvallja, hogy brutálisan meggyilkolt három embert. 20 évvel később a lánya, Isabella szeretné... több»

#5

horror | thriller

A texasi Newt lakói régóta gyanítják, hogy a Sawyer család lehet a felelős több környékbeli ember eltűnéséért. Amikor egy forró nyári napon egy fiatal nő elmenekül a... több»

#4

84 Creep  (2014)

(5)

horror | thriller

Netflix

Miután egy videós válaszol egy Craiglist-es, egy napos munkára szóló hirdetésére, melynek helyszíne egy elhagyatott hegyvidéki kisváros, kénytelen rájönni, hogy kliense... több»

Rendező: Patrick Brice
Szereplők: Mark Duplass, Patrick Brice
#3

76 Parajelenségek 4  (2012)

(3) (1)

horror | misztikus | thriller

Netflix

A Parajelenségek 4 története lazán a második részre épül, amelyben a démonok által megszállt Katie meggyilkolta nővére családját, kivéve a csecsemő Huntert, akit elrabolt... több»

#2

horror | thriller

Netflix

Laurie Strode-nak, aki most egy észak-kaliforniai magániskolában dolgozik álnév alatt, még egyszer utoljára meg kell küzdenie a gyilkossal, miközben saját fia élete forog kockán. több»

#1

75 Evil Dead - Gonosz halott  (1981)

(25) (40)

horror

HBO Max

Egy eldugott, erdei faházban öt fiatal tervezi együtt tölteni a hétvégét. Megérkezésüket baljós ómenek kísérik. Rábukkannak egy régi hangfelvételre, amelyen egy öregember... több»