Mozizz ingyen, otthonról, legálisan a Mafab és a Hetifilm jóvoltából

Ilyen még nem volt! Ne keresd, hogy meddig érvényes az akció, ugyanis mostantól MINDEN héten egy szuper filmet ingyen nézhetsz meg. Hogyan? Görgess tovább, és elmagyarázzuk!

Akárcsak a felhasználóink, mi is szenvedélyesen rajongunk a filmekért, és imádunk moziba járni. Néha azonban jól esik csak hátradőlni a kanapén, kezünkbe venni egy kis ropogtatnivalót, betenni egy szuper filmet, és kipihenni a nap, vagy a hét fáradalmait. Úgy hisszük, hogy ezt az érzést mindannyian ismeritek. Bár a popcornt nem tudjuk házhoz szállítani, de mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanánk, hogy az otthoni mozizásra legális keretek között és ingyenesen is lehetőségeket van? Ne keressétek az apró betűs részt: nincs kivétel, nincs határidő és nincsenek rejtett költségek.      

A Mafab.hu és stratégiai partnere, a Hetifilm.hu jóvoltából mostantól ingyen mozizhatsz otthonról. Nincs más dolgod, mint mindkét oldalra regisztrálni (a regisztrációk egy-egy percet vesznek igénybe, és természetesen teljesen INGYENESek), és ezt követően minden héten egy kiváló filmet ingyen nézhetsz meg a Hetifilm oldalán.

Nincs mire várnod, regisztrálj most, és filmezz már ma este! Ha már regisztráltál nálunk, irány a Hetifilm.hu, indítsd a lejátszót, dőlj hátra, a szórakoztatásról pedig gondoskodunk helyetted.

Jó filmezést kívánunk!