Zseniálisnak ígérkezik a rebootolt Majmok bolygója trilógia új része. Újabb eddig nem látott képsorok érkeztek a filmhez.

Egyre közeleg A majmok bolygója: Háború premierje, a 20th Century Fox pedig egyre nagyobbra duzzasztja a hype-ot a produkció körül, amire az előző két, kiváló epizód után minden joguk megvan, sőt, illik is kielégíteniük a rajongók igényeit. 

A film története szerint Caesar (Andy Serkis) és társai végzetes konfliktusba kényszerülnek. Összecsapnak az emberek seregével, amit a kegyetlen Ezredes (Woody Harrelson) vezet! Miután a majmok veszteséget szenvedtek, Caesar belső sötét ösztöneivel megküzdve bosszút esküszik. Ahogy útjuk végéhez közeledvén szemtől szembe kerülnek egymással, Caesar (Andy Serkis) és az Ezredes (Woody Harrelson) kiélezett konfliktusa egy epikus harchoz vezet. Ahhoz a harchoz, mely végleg eldönti mindkét faj és bolygójuk sorsát!

A Matt Reeves rendezésében készülő produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody HarrelsonAndy SerkisSteve ZahnMax Lloyd-Jones és Ty Olsson.

A majmok bolygója: Háború júliustól látható a mozikban.