Extrém pörgős Tom Cruise Múmia-rebootjának szinkronos előzetese

Baromi ütős a Múmia második magyar szinkronos előzetese!

A Universal már hosszú évek óta tervezgeti, hogy a Marvelhez hasonlóan a hamvaiból építi fel újra szörnyfilmes univerzumát, melynek első része, a A múmia idén debütál a mozikban. A  Tom Cruise nevével fémjelzett szuperprodukció most végre megkapta második teljes előzetesét. 

A film története szerint az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Cruise mellett a további főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Az Oscar-díjas Russell CroweSofia BoutellaAnnabelle WallisJake M. JohnsonCourtney B. Vance

A A múmia rendezői székét Alex Kurtzman foglalhatja el, míg a forgatókönyvet a szakma két nagyágyúja, Jon Spaihts (Doktor Strange) és Christopher McQuarrie (A holnap határa) jegyzik. A fim júniustól a hazai mozikban.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videókkal, fotókkal és filmes érdekességekkel várunk, melyekből azt is megtudhatod, miért Sofia Boutella kapta meg a film címszerepét és azt is, mi köze a Múmiának az 1935-ös Frankenstein menyasszonya-hoz.