Nyerj páros belépőt a Macbeth premier előtti vetítésére

A Mozi Mánia app és partner oldalai játékot hirdetnek a Macbeth c. film premier előtti vetítése kapcsán, a film hazai forgalmazója, a Mozinet Kft jóvoltából. A premier előtti vetítésre most Te is nyerhetsz páros belépőt!

Az 5. Mozinet Filmnapok nyitányaként 2015. október 7-én, este 7 órától, az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont a Macbeth c. film premier előtti vetítésének. Amennyiben szeretnéd megnyerni a 6 darab páros belépő egyikét a zártkörű vetítésre, akkor csupán annyi a feladatod, hogy válaszolj egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2015. október 4-én, este 8 óráig. 

Justin Kurzel ausztrál rendező (A Snowtown-i gyilkosságokAssassin's Creed) filmadaptációja egyszerre elégíti ki a Trónok harca és Shakespeare rajongóit. Kurzel olyan rendezőket követ a Macbeth-adaptációk sorában, mint Orson WellesRoman PolanskiAkira Kurosawa, a fiatal rendező eredeti helyszíneken forgatta nagyszabású filmjét, amely a látványos akciójeleneteket vegyíti Macbeth vívódásának soha korábban nem látott hitelességű ábrázolásával. A Macbeth igazán kortárssá válik a háborút járt veteránok beilleszkedési zavarainak hangsúlyozásával és Lady Macbeth motivációinak árnyalt bemutatásával. 

Shakespeare legsötétebb, legtragikusabb és legerőteljesebb drámája a XI. századi Skóciában játszódik, főszereplői az elmúlt 400 év alatt a gátlástalan hatalomvágy szimbólumává váltak. Macbeth (Michael Fassbender) jóslatot kap, hogy ő lesz Cawdor thánja, majd Skócia uralkodója. Eleinte nem hisz a jóslatnak, de miután Duncan király előlépteti hősiességéért, ő ráérez a hatalom ízére. Macbethnek a király iránti hűségét végül legyőzi Lady Macbeth (az Oscar-díjas Marion Cotillard) unszolása, a férfi megöli a királyt és ő kerül a trónra. A véres tett persze továbbiakat von maga után, Macbeth és felesége pedig egyre mélyebbre merül a hatalom megtartásáért folytatott harcban. 

Játék a páros belépőkért:

Hány film került be az 5. Mozinet Filmnapok programsorozatába? Segítséget itt találsz.

A válaszokat az [email protected] címre várjuk. A levél tárgyába írjátok be: Macbeth nyereményjáték. A nyerteseket emailben, illetve SMS-ben értesítjük (amennyiben a játékos mellékeli telefonszámát a megfejtést tartalmazó levelébe.Kérjük, a kellemetlenségek elkerülése végett csak abban az esetben nevezz a játékra, amennyiben részt tudsz venni a vetítésen.

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink játékában is. A nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A páros belépőket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, személyi igazolvány felmutatásával.

Partnerek: Mozi Mánia appMoziStarMoziNézőFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor KözepeMovieAddictsCineStar