Penelope Cruz megvillantja bájait a Zoolander 2 előzetesében

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a folytatás képes lesz felvenni a versenyt az első résszel.

Nagy várakozás övezi a Zoolander 2-t, erről mi sem árulkodik jobban, mint az, hogy a film első előzetesét egy hét alatt 52 millión nézték meg. Nem lennénk meglepve, ha az új, Penélope Cruz idomaira fókuszáló nemzetközi előzetes még ennél is jobb nézettségi mutatót érne el.

Ha ez nem lenne elegendő, láthatjuk Justin Bieber halálának jelenetét, az ellentmondásos modell szerepében feltűnik Benedict Cumberbatch, de a főszereplők, Ben Stiller és Owen Wilson mellett visszatér a film nemezisének szerepében Will Ferrell is.

Ami a film történetét illeti, ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást. Ezúttal a Párizsi Divathét kapcsán igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig van helye a divatszakmában - különösen azért, mert felbukkant egy rivális szervezet, mely igyekszik leszorítani őt a terepről. Természetesen ezúttal is társa a harcban Hansel McDonald.

A Zoolander 2 február 12-én debütál a mozikban. Az előzeteshez kiadott új posztert és további információkat a kattintás után találtok!