Remake-et kap a kultikus horror, A légy!

Hollywoodban továbbra is látnak fantáziát David Cronenberg klasszikusában.

A Fox évek óta azon dolgozik, hogyan támassza fel A légy franchise-t, és úgy tűnik, végre révbe érte. A Deadline információi szerint ugyanis a stúdió megkereste J.D. Dillardot (Sleight) a rendezői szék kapcsán.

Bár Dillard eddig nem rendezett nagyon hollywoodi filmet, a szakmában kétségkívül elég tehetségesnek tartják, hogy megkapjon egy ilyen lehetőséget, bár azt azért hozzátennénk, hogy az eredeti ötlet nekünk jobban bejött. 2009-ben ugyanis úgy volt, hogy maga Cronenberg rendezi majd meg 1986-os horror klasszikusának ramake-jét. Azonban 2011-ben a direktor csalódottan arról beszélt, hogy már a forgatókönyvvel is elkészült, csakhogy a Fox ekkor már nem volt nyitott a projektre.

A légy eredetijének főszerepét Jeff Goldblum játszotta, aki ennek a filmnek köszönhette, hogy végérvényesen bekerült Hollywood A-listást színészei közé. Arról, hogy ki veheti majd át a szerepét, egyelőre nincsenek információk.

Ha még többet szeretnél tudni a kultikus horrorról, olvasd el Kult-kedd rovatunk korábbi cikkét, melyben 10 meglepő érdekességet listáztunk a filmről.