Robert Downey Jr. az új Pókember filmben, jön a Sherlock Holmes 3

Alaposan felpörögtek az események Downey Jr. körül.

Bár eddig sem unatkozott, Robert Downey Jr. határidőnaplója mostantól úgy tűnik, még szorosabb lett. Ugyanis a színész leszerződött az Pókember franchise legújabb részéhez, melyben ismét karrierje legsikeresebb karakterét, Tony Starkot, vagyis Vasembert alakítja majd. A színész ezzel az Amerika Kapitány: Polgárháború után ismét Tom Holland mellett tűnik fel. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba.

Ha ez nem lenne elég a rajongóknak, Robert Downey Jr. a Shortlist-nek adott interjújában megerősítette, hogy jelenleg is tárgyal az és Jude Law nevével fémjelzett Sherlock Holmes-széria harmadik epizódjáról az első két részt rendező Guy Ritchie-vel, és bár még semmi sincs kőbe vésve, még idén szeretnék megkezdeni a munkát. Bár arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor kerülhet a mozikba a Sherlock Holmes 3, azonban külföldi értesülések alapján a produkció jó eséllyel 2018-ban debütálhat majd.

Robert Downey Jr. következő filmje, az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5-től látható a hazai mozikban.

Kövess minket Facebookon és Google+-on is!

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a... több»