Shwarzenegger újra Terminátor lesz!

Valósággal záporoznak a hírek Cannes-ból. Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy visszatér a következő Terminator-filmben.

A Terminator Genisys bukását követően James Cameron visszavásárolta a Terminátor-franchise jogait, és idén januárban hivatalosan is megerősítette, hogy hozzálátott a reboot munkálataihoz. Sőt, az is kiderült, hogy az új epizód rendezői székét a Deadpool direktora, Tim Miller foglalhatja el.

Ekkor még nem lehetett tudni, hogy az eredeti stábból ki térhet vissza, most azonban Arnold Schwarzenegger tiszta vizet öntött a pohárba a Screen Daily-nek adott interjújában, és megerősítette, hogy biztosan számíthatunk a feltűnésére.

Az új Terminátor mozit gyártó Skydance ügyvezető igazgatója, David Ellison igen bizakodóan tekintett a jövőbe márciusban.

"Átgondoltuk a franchise jövőjét, és azt kell mondanom, igen derűs jövőképünk van. Az út, amelyen elindultunk az, amire a rajongók a Terminátor 2. - Az ítélet napja óta várnak" - nyilatkozta Ellison a Collider, majd hozzátette, hogy a hivatalos bejelentésre jó eséllyel még idén sor kerül.

Arról, hogy milyen színészekkel folytatódhat a franchise, egyelőre nincsenek információk.