Sylvester Stallone rendezi a Creed 2-t!

Bár a Creed: Apollo fia folytatását már nem sokkal a film premierje után bejelentették, azóta nem sok információ érkezett a projektről. A csendet most Sylvester Stallone Instagram-bejegyzése törte meg.

A közelmúltban derült ki, hogy a Creed 2-ben visszatér Dolph Lundgren karaktere, most pedig végre az is kiderült, hogy Sylvester Stallone vállalta el a rendezői széket. A direktor az Instagramon osztotta meg a hírt a világgal.

"Nagyon várom, hogy producerként és rendezőként is újra együtt dolgozhassak jövőre a rendkívül tehetséges Michael B. Jordannel a Creed II kapcsán. Még egy menet" - írta.

A Creed 2015-ben hatalmas siker volt, Ryan Coogler filmje Golden Globe-díjat és Oscar-jelölést hozott Stallone-nak, ezért kissé meglepő a rendezőváltás. Persze a rajongóknak nincs okuk aggodalomra, a Rocky-filmek közül kettőt is rendező Stallone kezei közt jó helyen van a produkció.

Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni, hogy Stallone a bejegyzésben rendezőként és producerként hivatkozott magára, és nem színészként, vagyis a legvalószínűbb, hogy Rocky Babloaként már nem áll a kamerák el a Creed 2-ben.