Szavazz, ki legyen Han Solo az önálló Star Wars spinoffban!?

Még mindig folyik a keresés, miközben egyre több a lehetséges jelölt.


Mióta a Disney bejelentette, hogy spinoffot kap a Star Wars trilógia egyik legkedveltebb karaktere, a Harrison Ford által alakított Han Solo, elég nagy lett a zavar az 'erőben'. Hétről hétre újabb és újabb nevek merülnek fel, ami nem csoda, tekintve hogy a stúdió eddig több mint 2500 színészt hallgatott meg a szerepre, tudta meg a THR.

Ekkora embertömeget között tulajdonképpen lehetetlen kiigazodni, mégis megpróbáltuk összeszedni, hogy kik azok, akik a legnagyobb eséllyel pályáznak. Az már kiderült, hogy a Star Wars - Az ébredő Erővel ellentétben nem feltétlenül a nagyközönség számára ismeretlen színészt keres a Disney, ami némileg leszűkíti a kört.

Az utóbbi időkben a külföldi portálokon olyan színészek neve merült fel, mint Dave Franco, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Nick Robinson (Jurassic World), Tony Oller (The Purge), Leo Howard (Kickin' It). Ők mindannyian részt vettek a szereplőválogatáson, de szóba került a szerepre Chandler Riggs (The Walking Dead), Aaron Paul és Rami Malek (Mr. Robot) is. Nem érdemes továbbá megfeledkezni a nemzetközi felhozatalról sem, ugyanis továbbra is az esélyesek között szerepel Landon Liboiron és Ed Westwick (Wicked City) is.

Az önálló Han Solo film 2018. májusában debütál a mozikban. Ti melyik említett színészt látnátok legszívesebben a szerepben? Idelent szavazhattok a kedvencetekre!