Vajon ki a legjobb sztripper Hollywood sztárjai közül? Channing Tatum, Demi Moore, Natalie Portman, Jessica Alba? Listánkban ezúttal olyan színészeket válogattunk, akik emlékezetes sztriptíz-jelenettel lepték meg rajongóikat.

#15
Pamela Anderson

Pamela Anderson

szül. 1967. 07. 01. (56 éves)
Ladysmith, British Columbia, Kanada
Pamela Anderson 1967. július 1-jén született a kanadai Ladysmithben. Első nyilvános szereplése egy vancouveri futballmeccshez köthető, ahol a kivetítő képét irányító rendező figyelt fel rá, ezt követően pedig a nézők hosszú percekig bámulhatták a szőke bombázót. A pólóján a Labatt’s ruházati cég márkanevét viselő... több»
Barb Wire: A bosszúálló angyal
#14
Elizabeth Berkley

Elizabeth Berkley

szül. 1972. 07. 28. (51 éves)
Farmington Hills, Michigan, U.S.
Elizabeth Berkley a Michigan állambeli Farmington Hills-ben született, 1972. július 28-án zsidó családban. Heterochromiával született, amelynek köszönhetően a jobb szeme félig barna, félig zöld, míg a bal szeme teljesen zöld. Kislányként rajongott a táncért, ezért 5 éves korában szülei beíratták a Detroit Dance Company-ba, s... több»
Showgirls
#13
Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

szül. 1958. 11. 22. (65 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jamie Lee Curtis 1958. november 22-én született Santa Monicában, Kaliforniában, a legendás színészek, Tony Curtis és Janet Leigh gyermekeként. Miután szülei elváltak, Curtis édesanyjával élt tovább, aki megpróbálta elzárni őt a hollywoodi showbiznisztől és megkímélni a felnőtt élet buktatóitól. Csak kevés filmet nézhetett... több»
Két tűz között
#12
Rose McGowan

Rose McGowan

szül. 1973. 09. 05. (50 éves)
Florence - Tuscany - Olaszország
Rose McGowan 1973. szeptember 5-én született Firenzében, Olaszországban. Édesanyja francia, édesapja ír származású. McGowan olasz vallásos közösségben nőtt fel, gyermekként beutazta egész Európát. Nyolc éves koráig egy szót sem beszélt angolul, ám ekkor családja Oregon államba költözött. A középiskolát Seattleben... több»
Grindhouse
#11
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
Tudom ki ölt meg
#10
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
Családi üzelmek
#9
Marisa Tomei

Marisa Tomei

szül. 1964. 12. 04. (59 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Marisa Tomei 1964. december 4-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei, Patricia Adelaide angoltanár és Gray A. Tomei ügyvéd mindketten olasz származásúak – a család felmenői Szicíliából és Toszkánából érkeztek az Államokba. Marisának van egy öccse, Adam Tomei, aki szintén a filmiparban... több»
A pankrátor
#8
Jessica Biel

Jessica Biel

szül. 1982. 03. 03. (42 éves)
Ely - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Claire Biel 1982. március 3-án született Elyben, Minessotában, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Kimberly háztartásbeli, édesapja, Jonathan a General Electricnél dolgozott. Egy öccse van, Justin. A család élt Texasban, Connecticutban, Illinoisban és Woodstockban, végül Coloradóban telepedtek le. Jessica a Fairview High School... több»
A kék szoba
#7
Olivia Wilde

Olivia Wilde

szül. 1984. 03. 10. (40 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Olivia Wilde 1984. március 10-én született New Yorkban, Olivia Jane Cockburn néven. Szülei, Leslie Cockburn és Andrew Cockburn újságírók, egy nővére van, Chloe, és egy fiatalabb öccse, Charlie. A színésznő tanulmányai alatt Oscar Wilde előtti tisztelgésből vette fel az író vezetéknevét. Olivia Washingtonban és Andoverben tanult,... több»
Vaj
#6
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
Uvalde, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Matthew McConaughey 1969. november 4-én született Texas államban. Ereiben skót, ír, angol, német és svéd vér is csörgedezik. Egyike a leghíresebb hollywoodi filmcsillagoknak, filmjei összesen több mint egy milliárd dolláros bevételre tettek szert. Tanulmányait Austinban, a University of Texas falai között végezte. Kezdetben jogi... több»
Magic Mike
#5
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
Közelebb
#4
Jessica Alba

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (42 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»
Sin City
#3
Channing Tatum

Channing Tatum

szül. 1980. 04. 26. (43 éves)
Cullman - Alabama - Amerikai Egyesült Államok
Channing Tatum 1980. április 26-án született az egyesült államokbeli Cullmanben. Gyerekként számos sportot űzött, egy ideig amerikai futball-karrierre készült egy virginiai főiskolán, melyet azonban otthagyott. Hazatérve különféle munkákat vállalt, táncosként is dolgozott egy klubban, élményeinek nagy hasznát vette a 2012-es Magic... több»
Magic Mike XXL
#2
Demi Moore

Demi Moore

szül. 1962. 11. 11. (61 éves)
Roswell, New Mexikó, US
Demi Moore 1962. november 11-én született Új-Mexikóban. Nem volt könnyű gyermekkora, állandó problémákkal küzdött az iskolában, édesapja munkanélküli szerencsejáték-függő volt, aki nem szentelt túl sok figyelmet lányának. Apja elhagyta a családot, édesanyja újra férjhez ment, de továbbra is nehéz anyagi körülmények... több»
Sztriptíz
#1
Salma Hayek

Salma Hayek

szül. 1966. 09. 02. (57 éves)
Coatzacoalcos, Veracruz, Mexikó
Salma Valgarma Hayek-Jimenez 1966. szeptember 2-án született Coatzacoalcosban, Mexikóban. Anyja spanyol, apja libanoni származású. Ötévesen érte a meghatározó filmes élmény, amely után úgy döntött, színésznő lesz: egy helyi moziban látta a Willy Wonka és a csokoládégyár (1971) című filmet. 1991-ig Mexikóban élt és... több»
Alkonyattól pirkadatig