Tarantino nekiment a True Detective-nekA kép forrása: The Weinstein Company / Andrew Cooper

A rendező a szokásos formáját hozta a New York Magazine-nak adott interjúban.

Quentin Tarantino szokásához híven ismét szókimondó interjút adott, melyben többek között a televíziós sorozatokra is kitért. Az ikonikus rendező elég keményen ostorozta az HBO tavalyi sikersorozatát, és annak vegyes megítélésű második évadát is.

'Megpróbáltam megnézni a [True Detective] első részét, de egyáltalán nem fogott meg. Unalmasnak találtam' - árulta el, majd rátért a második évadra, melyről még kevésbé volt jó véleménnyel.

'A második évad rettenetesen néz ki. Már csak az előzetes is, ahogy ezek a jóképű színészek megpróbálnak nem jóképűek lenni, és úgy mászkálnak, mintha a világ összes terhe az ő vállukat nyomná. Annyira komoly, és annyira kínlódnak, hogy szánalmasnak látszódjanak a bajszaikkal és a szutykos ruháikkal.'

Bár elsőre úgy tűnhet, Tarantinonak semmi baja nincs az HBO-val, Aaron Sorkin Híradósok (The Newsroom) című szériáját például kimondottan szerette. Sőt, elmondása szerint ez az egyetlen sorozat, amit sóz szerint háromszor nézett végig, ugyanis annyira kiválónak találta a dialógusokat.

A rendező új filmje, a Aljas nyolcas a jövő év elején debütálhat a hazai mozikban.