Televíziós történelmet írt a Fear the Walking DeadA kép forrása: AMC

A zombis dráma első része minden létező rekordot megdöntött.

Az AMC milliók által vár sorozata rekordszámú nézőt ültetett le a tévék elé vasárnap. A nagysikerű The Walking Dead előzmény- és testvérsorozatának első részét 10,1 millióan követték figyelemmel, melyből 6,1 millió néző a kereskedelmileg legfontosabb 18-49-es korosztályból került ki. Az AMC ezzel a kábeltévék történetének legjobb nyitását könyvelhette el.

Az előző rekordot a maga 4,4 millió nézőjével a Breaking Bad (Totál szívás) spin-offja, a Better Call Saul tartotta. A Fear the Walking Dead rekordjának köszönhetően az AMC már három sorozattal képviselteti magát minden idők öt legmagasabb nézőszámú kábeltévés szériái között.   

A 18-49-es korosztályban a 'Fear' ráadásul már most túlszárnyalta a The Walking Dead első két évadának összes (22) részét.

A AMC minden bizonnyal számított az erős nyitásra, így rögtön két évadot rendelt be a sorozatból, mely nem csak a nézők, de a kritikusok körében is sikert aratott.

Ha még többet szeretnél tudni, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol rengeteg információt találsz az új sikersorozattal kapcsolatban.