Teljes a Suicide Squad csapata

A Warner pontot tett a találgatások végére, ugyanis hivatalosan is bejelentették a Suicide Squad - Öngyilkos osztag szereplőgárdáját. A DC főgonoszai köré épülő film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Tom Hardy, Jai Courtney és .

A történet alapjául Robert Kanigher és Ross Andru képregénye szolgál, melynek főszereplői Deadshot, King Shark, Captain Boomerang és Harley Quinn. A sztori röviden arról szól, hogy a "megváltásért" cserébe a gonosztevők egy életveszélyes küldetést vállalnak.

Bár az eredeti forgatókönyvben nem szerepelt Joker karaktere, a filmet rendező David Ayer úgy döntött, hogy a produkcióból nem hiányozhat egy ilyen kultikus figura, akit ráadásul az idén első Oscar-díját nyerő Jared Leto (Mielőtt meghaltam) fog játszani. A képzett bérgyilkos és bűnözőzseni, Deadshot szerepét Will Smith (Legenda vagyok) kapta meg. A karakter rendelkezik az egyik legkomorabb háttértörténettel, ugyanis fiatalkorában véletlenül lelőtte saját testvérét, ez vezetett későbbi megszállottságához. Tom Hardy (Piszkos pénz) karaktere, Rick Flag a képregényekben a csapata vezetője, akinek azonban nincs ínyére, hogy veszélyes bűnözőkkel dolgozzon.  Az egyik legnépszerűbb női képregény figura, Harley Quinn szerepét Margot Robbie () kapta meg. Quinn a képregényekben halálos, gyönyörű, szociopata és nem mellesleg Joker szerelme. Az árulkodó nevű Boomerangot Jai Courtney (Rendíthetetlen) alakíthatja. A karakter egy ex-baseball játékos, akit kitiltanak a ligából, miután kiderül róla, hogy kenőpénzt fogadott el. A csapat utolsó tagja a különböző varázserőkkel bíró Enchantress, akinek jelmezét () öltheti magára. Az antihős képregényfigura képességei között szerepel a gyógyítás, de képes átmenni a falakon is.  

A korábbiakban Lex Luthor szerepére felmerült még Jesse Eisenberg neve, azonban a hivatalos bejelentés nem említi a színészt. A Variety belsős értesülésekre hivatkozva azt írja, hogy a Eisenberg jelenleg is tárgyal a stúdióval a szerepről. A színésztől mindenesetre nem áll távol a figura, hiszen a 2016-ban debütáló Batman Superman ellen - Az igazság hajnala-ben is ő alakítja Superman ikonikus rosszakaróját.

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2016. augusztus 5-én debütál, film produceri teendőit Ayer és Charles Roven látják el.