Thor vs Hulk: Itt a Thor 3 hivatalos szinopszisa

Durva összecsapás várható a Marvel moziverzumában.

Épp a napokban számoltunk be arról, hogy Doctor Strange is feltűnik majd a Thor: Ragnarökben, máris új információk láttak napvilágot a Marvel háza tájáról, befutott ugyanis a hivatalos szinopszis:

"Thor fogságba esett az univerzum egy távoli szegletében, azonban ezúttal fegyvertelnül, a Mjölnir nélkül kell helyt állnia. Ha meg akarja óvni népét a pusztulástól, vissza kell térnie Asgardba, hogy megállítsa a Ragnarököt, és vele együtt a kegyetlen Helát, aki ki akarja irtani a teljes asgardi civilizációt. Előbb azonban túl kell élni egy gladiátor összecsapást, melyben ellenfele nem más, mint korábbi társa, és egyben a Bosszúállók tagja, Hulk."

Ezek alapján már érthető, hogy miért mondta azt Mark Ruffalo egy korábbi interjújában, hogy Hulk visszatérése igen emlékezetes lesz majd.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Chris Hemsworth, Idris ElbaTom HiddlestonAnthony HopkinsTessa ThompsonCate BlanchettSam NeillKarl UrbanMark Ruffalo. A premier 2017. november 3-án esedékes.