Tom Hanks újabb összeesküvés közepén az Inferno-ban

A színész visszatért Robert Langdon szerepében.

Megkapta második hivatalos előzetesét a Tom Hanks és Felicity Jones nevével fémjelzett Inferno. A Dan Brown bestsellerén alapuló adaptáció rendezői székét Ron Howard foglalhatta el, míg a forgatókönyvet David Koepp jegyzi.

A Da Vinci-kód valamint az Angyalok és démonok után Hanks harmadszor is a szimbólumkutató Robert Langdont alakítja. Bár az előző két adaptáció nem hozta meg a kritikai sikert, összesen több mint 1 milliárd dollárt kaszáltak.

Ami a történetet illeti, miután egy firenzei kórházban magához tér, az amnéziás Robert Langdonnak rá kell döbbennie, hogy ismeretlen gonosztevők célpontjává vált, akik megpróbálnak az életére törni. Egy nővér, Sienna segítségével a szimbólumkutató menekülni kényszerül, miközben megpróbálja összerakni a kirakós apró darabkáit. Lagndonnak élete legszövevényesebb összeesküvését kell megoldania, melynek saját élete a tétje.  

A film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ben FosterIrrfan Khan és Omar Sy.

Az Inferno október 28-án debütál a mozikban. 

76 Inferno (2016)

akció | dráma | kaland

Miután egy firenzei kórházban magához tér, az amnéziás Robert Langdonnak rá kell döbbennie, hogy ismeretlen gonosztevők célpontjává vált, akik megpróbálnak az életére... több»