#10

60 Shortbus  (2006)

(3)

dráma | romantikus

Rob és Sofia boldog házasok, attól eltekintve, hogy a lánynak még sohasem volt orgazmusa. A szomorú ténynek ráadásul van egy ironikus oldala is: Sofia párkapcsolati terapeutaként... több»

#9

74 A szégyentelen  (2011)

(19) (5)

dráma

Brandon (Michael Fassbender) első ránézésre egy harminc év körüli átlagos New York-i férfinak tűnik, aki az élet számos területén sikereket ért el. A felszín alatt azonban... több»

#8

81 Elemi ösztön  (1992)

(35) (32)

dráma | erotikus | misztikus | thriller

San Franciscóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, mindegyikük férfi. A gyanú Catherine Tramellre (Sharon Stone) terelődik, ugyanis az írónő az egyik regényében nagyon hasonló... több»

#7

63 Bordélyház  (2011)

(2)

dráma

A 20. század hajnalán megismerkedhetünk egy párizsi bordélyházzal és tragikus sorsú lakóival. A prostituáltak rivalizálnak, életüket félelmek, apró örömök és fájdalmak... több»

#6

74 Irina Palm  (2007)

(2)

dráma

A munkaközvetítőnél sem tud munkát szerezni. A kényszerhelyzetben szexklubban vállal hostess állást. A kirakatban hirdetett munka azonban nem egészen kávéfőzésből és... több»

#5

79 Sade márki játékai  (2000)

(5) (1)

dráma | életrajzi

TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Sade márki, a szadizmus keresztapja utolsó napjait Charentonban, egy vidéki elmegyógyintézetben tölti. Itt végre jól érzi magát: a bolondok között, elegánsan berendezett... több»

#4

62 Brüno  (2009)

(15) (6)

szatíra | vígjáték

Brüno (Sacha Baron Cohen), az osztrák homoszexuális divatmániás riporter  és showman a Funkyzeit című műsoráról ismert. Egy baklövésnek köszönhetően végzetesen leszerepel,... több»

#3

67 A kommuna  (2016)

(2) (1)

dráma

Egy történet a személyes vágyak és érdekek, illetve a szolidaritás és a tolerancia egymásnak feszüléséről egy dán kommunában a 70-es években. (forgalmazza: Vertigo Média)

#2

dráma | romantikus

Adèle középiskolás diák, aki kezdi felfedezni önnön nőiességét. Azonban hiába randizik, szexuális vágyai beteljesületlenek maradnak. Valami többről álmodik. Találkozik... több»

#1

dráma | romantikus

Netflix

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A sötét ötven árnyalatában, amely a világsikerű „Ötven árnyalat” trilógia második... több»