Sok mindenben egyedi a Jóbarátok. A legviccesebb és legnézettebb sorozatok egyike. A sorozatban számos világsztár megfordult. Nézzük csak, hogy kik is ők!

#20
Jennifer Grey

Jennifer Grey

szül. 1960. 03. 26. (64 éves)
New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Grey 1960. március 26-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesapja az Oscar-díjas színész, Joel Grey, édesanyja, Jo Wilder színésznő, énekesnő. Egy manhattani magániskola, a Dalton School növendéke volt, ahol táncot és színészetet tanult. Itt ismerkedett meg későbbi pályatársával, Tracy Pollannal, akivel... több»
I./20. - A szemét szájsebész. Jennifer Grey mint Mindy.
#19
Ben Stiller

Ben Stiller

szül. 1965. 11. 30. (58 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án született New York Cityben. Szülei, Anne Meara és Jerry Stillers színészek, és gyakran vitték el őt és nővérét, Amyt a forgatásokra, akivel már fiatalon amatőr filmeket készített. Tíz évesen vendégszerepelt anyja sorozatában, de ekkoriban még közelebb érezte magához a színpadot,... több»
III./22. - A kiabálós. Ben Stiler, a kiabálós.
#18
Sean Penn

Sean Penn

szül. 1960. 08. 17. (63 éves)
Santa Monica, Kalifornia, U.S.
Sean Justin Penn 1960. augusztus 17-én született a Kalifornia állambeli Santa Monicában, az Egyesült Államokban. Szülei – Leo Penn és Eilenn Ryan – mindketten színészek. Két testvére van, Chris Penn, aki szintén színész (2006-ban elhunyt) és Michael Penn zeneszerző. Már a középiskolában amatőr filmeket készítettek az... több»
VIII./6-7. - A Halloween Parti; A folt. Sean Penn mint Ursula férjjelöltje.
#17
Hugh Laurie

Hugh Laurie

szül. 1959. 06. 11. (64 éves)
Oxford, Oxfordshire, England Egyesült Királyság
James Hugh Calum Laurie 1959. június 11-én született Oxfordban, Angliában. Sporttehetségét apjától örökölte, aki aranyérmet nyert az 1948-as olimpiai játékokon Londonban. Hugh csatlakozott az evezős válogatotthoz, és 1977-ben negyedik helyezést ért el a junior világbajnokságon Finnországban. Tanulmányait a Cambridge University... több»
IV./24. - Ross esküvője, II. rész. Hugh Laurie mint Rachel utastársa.
#16
Isabella Rossellini

Isabella Rossellini

szül. 1952. 06. 18. (71 éves)
Rome - Lazio - Olaszország
Isabella Rossellini (teljes nevén Isabella Fiorella Elettra Giovanna Rossellini) 1952. június 18-án született Rómában, világsztárok gyermekeként. Édesanyja a svéd színésznő, Ingrid Bergman, édesapja az olasz rendező, a neorealizmus mestere, Roberto Rossellini volt. Ikertestvére, Isotta Ingrid olasz irodalomprofesszor, bátyján kívül... több»
III./5. - Phoebe öccse. Isabella Rossellini önmagaként.
#15
Robin Williams

Robin Williams

szül. 1951. 07. 21. - elhunyt 2014. 08. 11.
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Robin Williams 1952-ben született Chicagóban. Édesanyja, Laura McLaurin egykori modell, édesapja, Robert Fitzgerald Williams a Ford Motor Company vezető munkatársa volt. A michigani Bloomfield Hillsben nőtt fel. Félénkségét a színészettel és a humorral ellensúlyozta. Az 1973-ban bejutott a Julliardra, és dialektológiai tanulmányai alatt... több»
III./24. - Az utcai harcos bajnok. Barátjával, Billy Crytal-lal két beszélgető férfit alakítanak, akik megzavarják Mónicáékat.
#14
Billy Crystal

Billy Crystal

szül. 1948. 03. 14. (76 éves)
Long Beach, Long Island, New York, Amerikai Egyesült Államok
William Edward Crystal 1948. március 14-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban, Helen Gabler és Jack Crystal legfiatalabb gyermekeként. A színésznek két bátyja van, Joel és Richard. Billy apja vezette a Commodore Music Store-t 54 éves korában bekövetkezett haláláig, így a család olyan jazzlegendákkal ápolt szoros... több»
III./24. - Az utcai harcos bajnok.
#13
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
I./17. - A vészhelyzetes dokik kora. Dr. Mitchell szerepében George Clooney. (Az epizódban Noah Wyle is feltűnt mint Dr. Rosen).
#12
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
VIII./17-18. Phoebe barátját játszotta el Alec Baldwin.
#11
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
II./23. - A bárányhimlő. Phoebe régi kedvesét alakította.
#10
Tom Selleck

Tom Selleck

szül. 1945. 01. 29. (79 éves)
Detroit, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Thomas William Selleck 1945. január 29-én született Detroitban, Michigan államban. Édesanyja, Martha Jagger háztartásbeli, édesapja Robert Dean Selleck ingatlan befektető volt. Ereiben angol, ír, skót és német vér is csörgedezik. Két fivére és egy nővére van. Még gyerek volt, amikor családjával Sherman Oaksba költözött... több»
Több éven át Monica szeretőjét, Richard-ot játszotta el a Magnum c. sorozat sztárja.
#9
Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

szül. 1960. 10. 18. (63 éves)
Sint-Agatha Berchem, Belgium
Jean-Claude Camille François Van Varenberg, ismertebb nevén Jean-Claude Van Damme belga harcművész és akciófilm színész. Kisfiú korában kezdett el karatézni, és szép sikereket ért el: Világ- és Európa-bajnoki címeket szerzett full kontaktban. Amerikába utazott, ahol több alkalmi munka után találkozott Menahem Golannal, a híres... több»
II./13. - A szuperkupa után II. rész. Önmagát alakította.
#8
Christina Applegate

Christina Applegate

szül. 1971. 11. 25. (52 éves)
Hollywood, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Christina Applegate 1971. november 25-én született Kaliforniában. Édesapja Robert Applegate filmproducer, édesanyja Nancy Priddy színésznő. Első filmszerepét mindössze három hónaposan kapta: édesanyja mellett volt látható az Életünk napjai (Days of our Lives) című sorozatban. Még féléves sem volt, amikor a Playtex pelenka... több»
IX./8. és X./5. - Az Egy rém rendes család sztárja két epizód erejéig megtestesítette Rachel testvérét. (Rachel húga és Amy, a bébiszitter).
#7
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
VI./21-23. Ross barátnőjének édesapját, Pault alakította. (Ross megismerkedik Elizabeth apjával; Paul, a férfi; A gyűrű).
#6
Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr.

szül. 1976. 03. 08. (48 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Édesapja színész, édesanyja ingatlanügynök. Első feltűnése a filmiparban 1995-ben volt láthat, amikor egy kisebb szerepet kapott Family Matters című családi-vígjátékban. Az igazi sikert, 1997-ben érte el, amikor szerepet kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorfilmben. A film igen nagy sikert aratott, annyira hogy már... több»
IX./6. - A dajkabácsi. A címszerepben Freddie Prinze Jr.
#5
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
II./13. - A szuperkupa után II. rész. Julia Roberts Chandler egykori szeretőjét játszotta.
#4
Gary Oldman

Gary Oldman

szül. 1958. 03. 21. (66 éves)
London, United Kingdom
Gary Oldman ikonikus gazemberek, gyilkosok, elmebetegek megformálójaként tett szert széleskörű ismertsége, idővel azonban sikerült kitörnie a negatív hős skatulyájából. Hamar világossá vált, hogy fantasztikus karakterszínész, aki bármilyen műfajban képes emlékezeteset alkotni. London egyik nyomornegyedébe született, apja nem... több»
VII./23-24. - Gary Oldman Joey színésztársát Richard Crosby-t alakította.
#3
Danny DeVito

Danny DeVito

szül. 1944. 11. 17. (79 éves)
Asbury Park - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
Danny DeVito 1944. november 17-én született New Jerseyben. Szülei révén olasz gyökerekkel rendelkezik. Katolikus iskolába járt; alacsony termete miatt állandóan gúnyolták, ezért parodizálással próbálta az ebből fakadó hátrányt kompenzálni. Kozmetikusnak tanult, majd mégis felvételizett az American Academy of Dramatic Arts... több»
X./11. - A bömbölő sztriptíztáncos. Danny DeVito alakította az epizód címszereplőjét.
#2
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
VIII./9. - A pletyka. Brad Pitt Ross diákkori barátját, Will-t alakította.
#1
Susan Sarandon

Susan Sarandon

szül. 1946. 10. 04. (77 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Susan Sarandon, eredeti nevén Susan Abigail Tomelin 1946. október 4-én született New Yorkban egy hithű, 9 gyermekes katolikus család legidősebb gyermekeként. Édesanyja, Leonora Marie Criscione olasz származású, édesapja Phillip Leslie Tomalin, amerikai televíziós producer volt, de bárénekesként is dolgozott. A színésznő New... több»
VII./15. - Joey új agya. Susan Sarandon a kiöregedett díva, Jessica Lockhart szerepében.