TOP10: Színésznők, akik kopaszra borotválták a fejüket egy szerepért (galéria)

Néha még a legnagyobb sztároknak is komoly áldozatokat kell hozniuk a külsejüket illetően. Lássuk a legemlékezetesebb átváltozásokat, amikor egy színésznő kopaszra borotválta a fejét. 

Mi a közös Sigourney Weaverben, Charlize Theronban vagy épp Natalie Portmanben? Bár mindannyian kiváló színésznők, most nem erre gondoltunk. Toplistánkban ezúttal ugyanis olyan színésznők közül válogattuk, akik kopaszra borotválták a fejüket egy filmszerep kedvéért. Számotokra melyik volt a legemlékezetesebb átváltozás?

#10
Cynthia Nixon

Cynthia Nixon

szül. 1966. 04. 09. (58 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
1966. április 9-én született, Manhattenben, New Yorkban.Angol irodalom szakon diplomázott a Barnard College-ban.13 évesen indult a karrierje a My body, My child című filmmel.Kisebb szerepek után 1998-ban megkapta a Szex és New York című sorozat egyik főszerepét, Miranda Hobbes karakterét. Jelenlegi párjával, Christine Marinoni akivel... több»
Wit (színdarab)
#9
Kristen Stewart

Kristen Stewart

szül. 1990. 04. 09. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ausztrál származású édesanyja és édesapja a filmiparban dolgozik, így lányuk már korán a színészet világában találta magát. Kristennek egy bátyja van, Cameron, és két örökbefogadott öccse, Dana és Taylor. Kristenre alig 8 éves... több»
Árok
#8
Robin Tunney

Robin Tunney

szül. 1972. 06. 19. (51 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Robin Tunney 1972. június 19-én született Chicagóban. Édesapja autókereskedőként, édesanyja csaposként dolgozott. Felmenői révén ír származású. A Carl Sandburg High School-ban érettségizett, majd a Chicago Academy for the Arts-on végezte felsőfokú tanulmányait. Első filmszerepeit tévéfilmekben és sorozatokban kapta: Kőbunkó... több»
A zenebirodalom visszavág
#7
Elliot Page

Elliot Page

szül. 1987. 02. 21. (37 éves)
Halifax - Nova Scotia - Kanada
Ellen Philpotts-Page 1987. február 21-én Halifaxban, a kanadai Új-Skóciában született. Édesanyja tanárnő, édesapja grafikus, két mostohatestvére van. Már gyerekkorában érdekelte a színjátszás, ezért beíratták a Neptune Theater Schoolba. Érettségi után két évet töltött Ontarióban egy színészképzésen a Vaughan Road... több»
Szócsövek 
#6
Cate Blanchett

Cate Blanchett

szül. 1969. 05. 14. (54 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Catherine Élise Blanchett 1969. május 14-én született Melbourne-ben, Ausztráliában. Édesanyja, June ausztrál származású tanárnő volt, édesapja, Robert DeWitt Blanchett Jr. texasi születésű tengerész, aki az Egyesült Államok USS Arneb nevű hajóján szolgált, később pedig a reklámszakmában helyezkedett el. Cate-nek egy bátyja... több»
A gyilkosok is a mennyoszrágba mennek
#5
Anne Hathaway

Anne Hathaway

szül. 1982. 11. 12. (41 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Anne Jacqueline 1982. november 12-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Gerald Thomas ügyvéd, édesanyja, Kathleen Ann színésznő. Egy bátyja van, Michael, és egy öccse, Thomas. Az ír, francia, német és indián felmenőkkel is rendelkező színésznő New Jerseyben nőtt fel. A szigorú katolikus elvek... több»
A nyomorultak
#4
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
V mint vérbosszú   
#3
Demi Moore

Demi Moore

szül. 1962. 11. 11. (61 éves)
Roswell, New Mexikó, US
Demi Moore 1962. november 11-én született Új-Mexikóban. Nem volt könnyű gyermekkora, állandó problémákkal küzdött az iskolában, édesapja munkanélküli szerencsejáték-függő volt, aki nem szentelt túl sok figyelmet lányának. Apja elhagyta a családot, édesanyja újra férjhez ment, de továbbra is nehéz anyagi körülmények... több»
G.I. Jane
#2
Charlize Theron

Charlize Theron

szül. 1975. 08. 07. (48 éves)
Benoni, Gauteng, Dél-Afrika
A francia, holland és német felmenőkkel rendelkező Oscar-díjas színésznő 1975. augusztus 7-én született egy dél-afrikai farmon, Benonitól nem messze, Gerda és Charles Theron egyetlen gyermekeként. Az afrikaansul és angolul is folyékonyan beszélő Charlize 15 éves korában szemtanúja volt, amikor anyja önvédelemből lelőtte... több»
Mad Max: A harag útja
#1
Sigourney Weaver

Sigourney Weaver

szül. 1949. 10. 08. (74 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
A színésznő Sigourney Susan Alexandra Weaver néven látta meg a napvilágot 1949. október 8-án. Édesanyja brit színésznő, Elizabeth Inglis, nagybátyja, Doodles Weaver híres komikus, édesapja pedig Sylvester Weaver, aki az ötvenes években, a televíziózás aranykorában az NBC hálózat elnöke volt. 1961-ben a Brearley Girls Academy-re... több»
A végső megoldás: Halál