Tovább bővül Tarantino következő westernjének stábjaA kép forrása: Photo © The Weinstein Company & Dimension Films

A Deadline legújabb értesülései szerint Quentin Tarantino következő westernje, a Aljas nyolcas kapcsán szemet vetett a 22 Jump Street - A túlkoros osztag sztárjára Channing Tatumra.

A film története Tarantino eredeti forgatókönyvén nyugszik, és a polgárháború utáni Amerika nyugati vidékén játszódik. A történet egy fejvadász, Marquis Warren köré épül, aki foglyul ejt egy gonosztevőt, akit a törvény elé szeretne állítani. Útjuk során számos kalandba keverednek, társakra és számos ellenségre is szert tesznek.

Tarantino idén januárban egyszer már dobta a projektet, ugyanis megsértődött azon, hogy valaki kiszivárogtatta az internetre a film forgatókönyvét. Miután lecsillapodtak a kedélyek, megváltoztatta korábbi döntését, és áprilisban megszervezte a forgatókönyv nyilvános olvasópróbáját a Los Angeles-i United Artists színházban. Az esten olyan színészek olvastak fel, mint Samuel L. Jackson, Bruce Dern, Michael Madsen , Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins és Zoë Bell 

Közülük minden bizonnyal Jackson, Russel, Dern, Madsen is fel fog tűnni az Oscar-díjas rendező filmjében, de a pletykák szerint Tim Roth is csatlakozott a stábhoz.

Channing Tatum az utóbbi időkben nagyon felkapott lett Hollywoodban, miután Steven Soderbergh-gel a rendezői székben elkészítette önéletrajzi ihletettségű filmjét, a Magic Mike-ot, melynek második része, a Magic Mike XXL jövőre érkezik a mozikba. Hamarosan debütál a Bennett Miller legújabb filmje, a Foxcatcher, a kritikusok pedig  Tatum alakítását Oscar-jelölésre is esélyesnek tartják. A színészt jövőre Lily Wachowski és Lana Wachowski Jupiter felemelkedése, valamint Joel Coen és Ethan Coen Ave, Cézár! című filmjében is láthatjuk, de ő fogja játszani az X-Men franchise spin-offjának, a Gambit  főszerepét is.

A Hateful Eight forgatási munkálatai még idén megkezdődnek Kolorádóban, és bár a film nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, várhatóan 2015-ben debütál majd a mozikban.