Édgar Ramírez játssza Jennifer Lawrence férjétA kép forrása: Photo © Home Box Office (HBO)

Édgar Ramírez is csatlakozott David O. Russell Joy című filmjéhez, melynek főbb szerepeiben a színészen kívül Jennifer Lawrence-t és Robert De Nirot láthatjuk.

Az életrajzi film címszereplőjét, Joy Manganót Lawrence alakítja majd, a nő apjának szerepében pedig De Nirót láthatjuk. A történet egy egyedülálló anyáról szól, aki az Egyesült Államok egyik legsikeresebb üzletasszonyává vált, miután feltalálta a nyeles felmosót. Joy már fiatal korában is állandóan kísérletezett, számos találmány fűződik a nevéhez, és álmait akkor sem adta fel, amikor nehéz körülmények között egyedül kellett nevelnie három gyermekét.

Ramírez Joy jóképű férjét játssza, aki elhagyta a családot. A színészt legutóbb az idén nyáron bemutatott Távozz tőlem, Sátán! című természetfeletti thrillerben láthattuk Eric Bana oldalán. A közelmúltban értek véget a Holtpont remake-jének forgatási munkálatai, melyben a Ramírez a korábban Patrick Swayze által alakított karaktert, Bodhit játssza. A Warner filmje 2015. július 31-én debütál a mozikban.   

A Joy a 2016-os díjszezon egyik esélyese lehet, ennek tükrében az időzítés is ideális, ugyanis a film 2015. december 25-én debütál a mozikban. A film produceri munkálatait Ken Mok, John Fox és  látják el, míg a forgatókönyvet Annie Mumolo jegyzi.