Új bűnügyi sorozattal jelentkezik az HBO

Július 11-én érkezik az HBO vadonatúj bűnügyi sorozata, az Aznap éjjel, ami a ragyogó színészeket felvonultató A törvény nevében és a kritikusok által sokat magasztalt Drót örökségét igyekszik tovább vinni. Az HBO ezúttal regisztráció nélkül is elérhetővé teszi e két utóbb említett krimisorozat első évadát, emelett az új produkció első része is mindenki számára elérhető lesz.


Az Aznap éjjel első évadában nyolc részen keresztük követhetjük nyomon Nasir Khan (Riz Ahmed) hányattatásait. A pakisztáni fiú gyanúba keveredik egy gyilkossági ügyben, s bár ártatlan, a kilátásai nem túl fényesek. Szerencséjére a védelmet Jack Stone (John Turturro) képviseli, a szenvedélyes és elszánt védőügyvéd. A sorozat betekintést enged az emerikai igazságszolgáltatás jogi útvesztőibe és a bürokrácia manipulációval és korrupcióval fertőzött végeláthatatlan tengerébe. A történet ismerős lehet, hiszen a produkció a BBC gondozásában megjelent Criminal Justice (2008) amerikai remake-je.
A feszültséggel teli, karakter-központú történetmesélés az HBO korábbi sikersorozataihoz hasonlóan prémium moziélménnyel párosul. A produkció a Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjas Steven Zaillian (Schindler listája, Pénzcsináló, New York bandái) rendezésében készült, ami már önmagában garancia a minőségre.
A már említett két korábbi sorozat, valamint a Aznap éjjel már most, két héttel a premier előtt elérhető az HBO GO-n, ráadásul regisztráció nélkül!