Új fotókon Luc Besson sikervárományos scifije, a Valerian

Jövő nyáron a mozikban a Valerian és az ezer bolygó városa.

Az utóbbi néhány hónapban meglehetősen nagy csend volt Luc Besson új filmje, a Valerian körül, de az újabb jelenetfotókkal és poszterekkel az alkotók végre megtörték a csendet.

A film cselekménye a  Valerian és Laureline című francia képregényen alapszik. Pierre Christin és Jean-Claude Mézières alkotásának első része 1967-ben jelent meg.

A film főhőse két ügynök, Valerian és Laureline, akik a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak...

A Valerian és az ezer bolygó városa, melynek hét perces filmrészlete álló ovációt kapott az idei Comic-Conon jövő nyáron debütál a mozikban Cara Delevingne (Öngyilkos osztag) és Dane DeHaan (A csodálatos Pókember 2.) főszereplésével. Még több fotóért kattinst a lenti adatlapra!

akció | fantasy | kaland | sci-fi

TV-ben (RTL+, csütörtök 01:33)

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) különleges ügynökök az emberi területek rendfenntartásával vannak megbízva. A védelmi miniszter a kis... több»