Új posztert, kedvcsináló előzetest és hidegrázós jelenetfotókat kapott a Stephen King: Az!

A Warner Bros. és a New Line Cinema 15 másodperces videóval hangol a ma érkező előzetesre.

Horrorrajongók figyelem, idén érkezik Stephen King kultikus regényadaptációjának rebootja a mozikba. Az első trailer órákon belül várható, de a Warner már most előrukkolt az alábbi fotókkal, poszterrel és a beharangozó előzetessel.

A filmet a 2013-as Mama direktora, Andrés Muschiettit rendezi, aki Cary Fukunaga (True Detective) helyét vette át, miután az a büdzsé megkurtítása miatt szállt ki a projektből. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Javier BotetOwen TeagueJaeden LieberherNicholas HamiltonSteven Williams és Megan Charpentier, míg az ikonikus bohóc jelmezét a Hemlock Grove sztárja, Bill Skarsgård öltheti magára.

A történet szerint miután a sorra tűnnek el a gyerekek a Maine állambeli Derry városából, néhány gyereknek szembe kell nézniük legnagyobb félelmükkel, Pennywise-zal, aki évszázadok óta rettegésben tartja a hozzájuk hasonlókat.

Nem ez lesz Stephen King 1986-os, több mint ezer oldalas kötetének első filmes adaptációja. A történetet a kilencvenes évek elején minisorozat formájában is feldolgozták John Ritter és Tim Curry főszereplésével. 

A Az szeptembertől a hazai mozikban!