Újabb Marvel-filmben szerepelhet Vin Diesel

A galaxis őrzőiben Groot hangját kölcsönöző Vin Diesel játszhatja az Inhumans - Embertelenek című képregény-adaptáció egyik főszerepét, legalábbis erre utal a színész facebook oldalán közzétett képe, melyen az előtérben ő maga, a háttérben pedig az "Are you inhuman?" felirat látható.

Diesel nem először szellőztette meg, hogy szerepelni fog a Marvel 2018 novemberében érkező produkciójában, és bár hivatalos bejelentésre még sem a színész, sem a Marvel oldaláról nem került sor, a külföldi sajtó az utóbbi hónapokban nyílt titokként kezelte a dolgot.

A Inhumans - Embertelenekhez kapcsolódó pletykákak augusztusban maga Disel indította el azzal, amikor ezt írta: „Van egy olyan furcsa érzésem, hogy a Marvel azt gondolja rólam, hogy Embertelen [Inhuman] vagyok.” Ezt fejelte meg a színész a legújabb, már említett bejegyzésével, melyen ráadásul Ihumans feliratú pólót visel. A hozzászólások között természetesen azonnal megindultak a találgatások, egyesek azt sejtik, hogy a színész Black Bolt karakterét játszhatja majd a filmben.

Az Inhumans Stan Lee és Jack Kirby szerzeménye, melynek szereplői 1965-ben a Fantasztikus négyes 45. füzetében jelentek meg először. A történet hősei, akiken a Kree faj végzett genetikai kisérletet Attilan városában élnek, és mindegyikük különleges képességekkel rendelkezik. Black Bolt a királyi család vezetője, aki a hangjával iszonyú erőt képes felszabadítani. Ez a szerep kétségkívül jól illene a színészhez, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a karakter néma.  

Az Inhumans - Embertelenek 2018. november 2-án debütál a mozikban.