Újabb Oscar-díjas színész csatlakozott a True Detective 3. szezonjához

Matthew McConaughey után újabb Oscar-nyertes sztárt igazolhat az HBO.

A törvény nevében 2015-ös csalódást keltő második évada után hosszú ideig kérdéses volt, hogy bevállalja-e az HBO a harmadik szezont, ráadásul a széria alkotója, Nic Pizzolatto mindeközben egy teljesen új fejlesztésen kezdett el dolgozni szintén az HBO-nak. Azonban amikor kiderült, hogy a kultikus sorozat, a Deadwood atyja, David Milch csatlakozott az írói stábhoz, az első évad rajongói joggal lélegeztek fel. Most pedig végre elkezdtek szállingózni a hírek a főszereplőkről.

A The Tracking Board értesülései szerint a Holdfény és a Kártyavár Oscar-díjas sztárja, Mahershalalhashbaz Ali (lenti képünkön) a tárgyalások utolsó fázisába lépett a széria főszerepe kapcsán. A részletekről szokás szerint most sem szól a fáma, de Matthew McConaughey már világossá tette, hogy szívesen visszatérne Rust Cohle szerepében.

Arról, hogy mikor kerülhet adásba az új évad, egyelőre nincsenek információk, de a pletykák szerint a forgatás még idén megkezdődik majd, hogy jövőre a Trónok harca utolsó évadának felvezetéseként műsorra tűzze az HBO.