A Lionsgate és a Summit Entertainment nagy erőkkel készül a közelgő premierre. Itt a Sokkal több, mint testőr új előzetese.

Heten múlva debütál a mozikban a Sokkal több, mint testőr, melyhez a tegnapi nap folyamán befutott a legújabb trailer, mely alapján kevés kétségünk van afelől, hogy Ryan Reynolds és Samuel Jackson mozija lehet az év legjobb akció-vígjátéka.

Ami a történetet illeti, a profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie.  Bár eddig a stukker ellenkező végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra.
A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai „vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

A film rendezői székét Patrick Hughes foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan ReynoldsSalma HayekElodie YungGary OldmanSamuel L. JacksonKirsty Mitchell és Joaquim de Almeida.

A Sokkal több mint testőr augusztus 24-től a hazai mozikban.