Ütős előzetest kapott az új MacGyver sorozat

Az első trailer után a CBS újraforgatta a pilotot.

Májusban rukkolt elő az CBS a rebootolt MacGyver sorozat első trailerével, ami hangos nemtetszést keltett mind a nézők, mind a szakma körében. A csatorna látva a heves negatív reakciókat bevetette a nagyágyúkat, és felkérték a sorozat producerét, az Aquaman és a Halálos iramban 7 rendezőjét, James Want hogy forgassa újra a pilotot. A döntés úgy tűnik kifizetődött, mert az új előzetes mérföldekkel izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint a korábbi anyag.

A sorozat főszerepében az X-Men: Apokalipszis sztárját, Lucas Tillt láthatjuk. A CBS egyelőre csak a pilotot rendelte be a szériából, azonban a pozitív fogadtatás esetén már jövőre képernyőre kerülhet az első szezon.

Richard Dean Anderson főszereplésével sugárzott sorozat rebootjában a húszas éveiben járó MacGyvert követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol kamatoztatni tudja különleges problémamegoldó képességeit. A világon átívelő bevetetések során társa Lincoln (George Eads), a magasan képzett CIA ügynök.

MacGyver forgatókönyvét Paul Downs Colaizzo írja, míg a rendezői széket James Wan (AquamanHalálos iramban 7) foglalhatja el. MacGyver társának (Gunner) szerepében Joshua Boone-t láthatjuk majd.  

48 MacGyver (2016)

akció | dráma | kaland

A Richard Dean Anderson főszereplésével sugárzott sorozat rebootjában a húszas éveiben járó MacGyvert követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol... több»