Visszatér gyökereihez az Argo 2A kép forrása: InterCom

Bár az utóbbi időkben sokat lehetett hallani az Argo 2 körüli problémákról, filmje új előzetest kapott.

Bár még be sem mutatták, az Argo 2 már most elég komoly múlttal rendelkezik. Árpa a filmet először közönségi finanszírozással akarta leforgatni, azonban az ízelítő előzetesek ellenére a dolog végül nem jött össze. A film premierjét eredetileg 2014. április 3-ra tűzték ki, de az utómunkálatok miatt a premier szeptember 11-re tolódott. Ezt ősszel újabb csúsztatás követte, amikor arról szólt a fáma, hogy az produkció október 23-án debütálhat a mozikban. Végül eljött az újév is, a filmről pedig semmit nem lehetett hallani. A legfrissebb információk szerint azonban már nem kell túl sokat várnunk, ugyanis ha minden a tervek szerint halad, április 30-án végre megérkezik a sokak által várt folytatásfilm.

Az új előzetesből kiderült, hogy a második részre szinte kivétel nélkül feltűnnek az Argo főszereplői, és a film humorában is visszatér a gyökereihez. Bár az előzetesen 12-es karika virít, a film még nem kapott hivatalos korhatár besorolást, az azonban valószínűnek tűnik, hogy az Argo 2 nem ússza meg a 18-as karikát.

Az Argo 2-t az InterCom forgalmazza. A rendező korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy legalább 150 ezer nézőt szeretne a mozikba csábítani, de a cél, hogy nagyobb nézettséget könyvelhessen el mint a tavalyi év magyar sikerprodukciója, a Megdönteni Hajnal Tímeát.