Zseniális játék, fuss az Oscarért DiCaprióval!

Addiktív böngészőből futtatható játékkal szerezheted meg az Akadémia aranyszobrát DiCapriónak.

Amikor már azt gondolnánk, hogy mindent láttuk már, és az összes poént hallottuk annak kapcsán, hogy Leonardo DiCaprio miért nem kap idén sem Oscart, rá kell döbbennünk, hogy messze még a vége.

Az internet kreatívjai ismét kitettek magukért, ugyanis megjelent a weben egy játék, melyben mi magunk vehetjük a kezünkbe DiCaprio sorsát, és szerezhetjük meg neki a hőn áhított Oscart. Nem lesz könnyű dolgunk, le kell futnunk a többi esélyest, többek közt Bryan Cranstont (Trumbo) és Eddie Redmayne-t (A dán lány), le kell játszanunk A Wall Street farkasa egyik legemlékezetesebb jelenetét, amikor hősünk teljesen szétcsúszva bemászik a sportautójába, köszönőbeszédet kell írnunk, meg kell találnunk a jelöltek között a színesbőrű színészt (Megvan még az idei Oscar-botrány, ugye? Nincs ilyen jelölt!) és még sorolhatnánk, miközben a vörös szőnyegen kell átugrálnunk a fotósokat.

A játék úgy tökéletes, ahogy van, egyszerűen nem lehet abbahagyni. Kár is tovább fecsérelni a szót, próbáljátok ki Ti is ide kattintva. Akinek sikerül megnyernie a szobrot és elsőként küldi el nekünk az ezt igazoló printscreent az [email protected] címre, azt megjutalmazzuk. Nem vicc, játékra fel!

Köszönjük a tippet rbernadett nevű felhasználónknak.