Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Star Wars: Dawn of the Jedi
#181

akció | kaland | sci-fi

A történet 25 000 évvel a Star Wars IV. - Egy új remény előtt játszódik, és az Erő felfedezésére fókuszál. több»

Rendező: James Mangold

#182

NA Les tortues  (2024)

dráma | vígjáték

Thom és Henri megtapasztalták a melegházasság örömeit, de 35 együtt töltött év után a szerelem elmérgesedett, és eljött a válás ideje. több»

Summer Camp
#183

NA Summer Camp  (2024)

vígjáték

Nora, Ginny és Mary három gyerekkori legjobb barátnő, akik minden nyarat együtt töltöttek egy táborban. Évekkel később, amikor adódik a lehetőség, hogy újra összejöjjenek egy... több»

#184

dokumentum

Gémesi Csanád kiemelkedik a vívás világából. A dokumentumfilm végigkíséri őt a magyar vívósport csúcseseményén, a magyar bajnokságon, miközben betekintést nyerhetünk mindennapi... több»

Rendező: Gémesi Gergö

Szereplők: Csanád Gémesi

#185

dokumentum | dráma

Érdekel, hogy mi történik valójában az olyan platformok, mint az OnlyFans és a webkamerás oldalak kulisszái mögött? Kik állnak e csatornák mögött, mi motiválja őket, és mit... több»

#186

animáció | dráma | kaland

Egy középiskolás diák élete váratlan fordulatot vesz, amikor találkozik egy démonlánnyal, aki az emberek világában kutat. több»

Rendező: Tomotaka Shibayama

Szereplők: Kenshō Ono, Miyu Tomita

#188

dráma

A vidéki Nyugat-Massachusettsben a tizenegy éves Lacy otthon tölti 1991 nyarát, saját képzeletétől és édesanyja, Janet figyelmétől elragadtatva. Ahogy telnek a hónapok, három... több»

Tow
#189

NA Tow  (2024)

dráma

Amanda Ogle, egy hajléktalan seattle-i nő igaz története, aki kiharcolta magának az utat egy vontatócég poklából, hogy visszaszerezze az életét és az autóját, miután egy 21 634... több»

#190

NA Kill  (2024)

akció | dráma | kaland

Az Újdelhibe tartó vonat harctérré változik, amikor egy kommandós pár szembeszáll a betörő banditák seregével. több»

#191

78 DEVO  (2024)

dokumentum | zenés

1980-ban az 1970-es Kent State-i lövöldözésre válaszul alakult újhullámos Devo zenekar a Whip It című slágerrel sikert aratott, a társadalmi „de-evolúció” üzenetével pedig a... több»

#192

thriller

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket. több»

#193

krimi | thriller

Miközben a következő üzemanyagkocsira vár egy arizonai pihenőhelyen, a semmi közepén, egy fiatal utazó késkereskedő túszdrámába keveredik, érkezik ugyanis két hasonló helyzetben... több»

#194

dráma | romantikus

HBO Max (2024.05.02.)

A Turtles All the Way Down a szorongással foglalkozik a tizenhét éves Aza Holmeson (Isabela Merced) történetét bemutatva. Nem könnyű Azának lenni, de próbálkozik... Próbál jó lány,... több»

#195

NA Roqya  (2024)

thriller

Egy nő egzotikus állatok és illegális áruk csempészéséből él, és egy olyan mobilalkalmazást fejleszt, amely a felhasználókat misztikus marabugyógyítókkal köti össze, de az egyik... több»

#196

NA Bila Burba  (2023)

dokumentum

A gyarmatosítás számos közép- és dél-amerikai kultúrát kiirtott, de a Gunadule-t, a Panama északi részén élő őslakosokat nem. 1925-ben sikeresen ellenálltak kultúrájuk panamai... több»

Rendező: Duiren Wagua

Mátrix 5
#197

akció | sci-fi

A nagysikerű Mátrix franchise ötödik része Drew Goddard rendezésében. több»

Maria
#198

vígjáték

Maria válságban van. Nehezen tudja elfogadni korát, barátja szerelmét és apja közelgő halálát, ezért menekül a valóság elől, és belezúg új mostohatestvérébe. több»

Rendező: Simon Amstell

Szereplők: Jason Isaacs

#199

vígjáték

Egy évvel apja halála után Lydia Gilbert teljesen elveszettnek érzi magát – egészen addig, amíg váratlan dologra nem bukkan: egy kasszasikerre váró űropera forgatókönyvére, amelyet... több»

#200

84 La Cha Cha  (2021)

vígjáték

Solti Buttering útra kel, hogy szétszórja nagyapja hamvait. Mivel mindent zárva talál, rábukkan a La Cha Cha-ra, egy üdülőparkra, ahol nyugdíjasok élnek szabadon, és jól érzik... több»