Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#101

akció | horror | thriller

Rendező: James Croke

Szereplők: Sasha Luss, Alexis Ren

#109

dráma

Amikor egy régiségszakértő egy rég elveszett medál felkutatására vállalkozik, amely azt ígéri, hogy viselőjének elhozza az igaz szerelmet, konfliktusba kerül a város seriffjével,... több»

In the Grey
#110

NA In the Grey  (2025)

akció

A film két embermentő szakember körül forog, akiknek ki kell jelölniük a menekülési útvonalat egy vezető női tárgyaló számára. több»

Project Hail Mary
#111

sci-fi

Egy űrhajós megpróbálja megmenteni a Földet, miközben egyedül van az űrben. több»

Rendező: Phil Lord, Chris Miller

Szereplők: Ryan Gosling

Mary
#112

thriller

Mária csodával határos módon gyermeket szül. Ez feldühíti Heródes királyt, aki meg akarja ölni az újszülöttet, mert attól tart, hogy az veszélyezteti a hatalmát. Mária kénytelen... több»

#113

horror | kaland

Art és néhány barátja egy sötét hollywoodi mágia által beborított helyre kerülnek. Találkoznak Oswald életre kelt rajzfilmnyulával, és össze kell fogniuk, hogy megszökjenek... több»

Nem szabadott sírnunk
#114

dokumentum

Lidia Maksymowicz történetét meséli el, akit háromévesen az auschwitz-birkenaui táborba küldtek. Az ő esetén keresztül az auschwitz-birkenaui táborban élő gyerekek életét mutatja... több»

Control
#115

akció | thriller

Egy problémás orvos egy reggel arra ébred, hogy egy titokzatos hang szólal meg a fejében. Mivel a valósága megkérdőjeleződött, a hang egyre súlyosbodó követelések sorát fogalmazza... több»

#116

70 The Funeral  (2023)

horror

Cemal megélhetésből vezet halottaskocsit. A család kérésére megbízzák, hogy titokban vigye el egy fiatal lány holttestét. Egy éjszaka furcsa nyögéseket hall a teherautó... több»

#120

dokumentum

Rendező: Lieven Corthouts