Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#141

thriller

Amikor Carist Dr. Marrick az IVF-kezelés során bántalmazza, világa összeomlik. A vonatsíneken találja meg a férfit, és csapdába ejti a pincéjében, eltökélten, hogy igazságot... több»

#142

musical

Az indie pop duó, Lena és James feltörekvő művészek, akiknek a dalai elgondolkodtatják a rajongókat, hogy vajon többről van-e szó, mint egyszerű bandatársakról. Első albumuk arra... több»

#143

dokumentum

A dokumentumfilm az 1995-ös oklahomai robbantás történetét vizsgálja, bemutatva a kormányellenes érzelmek gyökereit és mai visszhangját. több»

#144

NA Játékest  (2024)

thriller | vígjáték

Egy fiatalember először találkozik új barátnője barátaival a rendszeres játékestjükön, ami miatt izgul, mert jó benyomást szeretne kelteni. Ám ekkor hirtelen felbukkan a lány exe is. több»

The Roses
#145

NA The Roses  (2024)

Az 1989-es klasszikus, a Rózsák háborúja újragondolásában a látszólag tökéletes pár, Theo és Ivy sikeresen építi karrierjét, miközben remek gyerekeik és irigylésre méltó... több»

Bring the Law
#146

akció

Egy kegyvesztett Los Angeles-i zsarut választanak ki egy helyi bűnszövetkezet elleni munkacsoport vezetésére, később azonban saját osztályán belül fedez fel korrupciós összeesküvést. több»

#147

vígjáték

1 esély a 19 millióból. Nagyobb az esélye, hogy meteorit találja el, mint hogy nyerjen a lottón. Szerencsés nyerteseink számára az álom hamar rémálommá változik, és életük a... több»

#148

74 The Fable  (2024)

dráma

Devnek gyümölcsösei vannak, és egy nagy birtokon él. Miután megégett fákat talál, Dev felügyeli a munkásokat, és a Nomádok gyanúba keverednek. Az éjszakai őrség ellenére hatalmas... több»

#149

NA Tiger  (2024)

dokumentum

Disney+ (2024.04.22.)

A film lerántja a leplet bolygónk legtiszteltebb és legkarizmatikusabb állatáról, és meghívja a nézőket, hogy együtt utazzanak Ambarral, a fiatal tigrislánnyal, aki a kölykeit neveli... több»

#150

dokumentum | vígjáték

Netflix

A humorista cáfolja azt az elképzelést, hogy manapság már semmivel sem lehet viccelődni, a fegyvertartásról, a vallásról, a cancel-kultúráról és a beleegyezésről szóló éles... több»

Rendező: Brian Klein, Jimmy Carr

Szereplők: Jimmy Carr

#151

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.05.09.)

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

#152

dráma

Az események, amelyek Krisztus szenvedésében csúcsosodtak ki, Poncius Pilátus, Júdea prokurátora szemszögéből láthatók, aki akaratlanul halálra ítélte Krisztust. A film a bibliai... több»

#153

fantasy

Egy szegény fiatalember talál egy varázslámpát, amelyben egy dzsinn lakozik. Ha kiszabadítja a lámpásból, teljesíti három kívánságát. több»

Traphouse
#154

NA Traphouse  (2024)

akció

Egy DEA-ügynök és társa tolvajokat üldöz: saját lázadó tinédzserüket, akik szülői taktikával és titkos információval kezdtek el kartellt rabolni. több»

#155

dráma

Netflix

Egy rákos nő, lemond kezeléséről, és férjével, valamint a legjobb barátnőjével egy tasmániai útra indul, hogy nekilásson bakancslistája teljesítéséhez. több»

Egy keresztre feszítés anatómiája
#156

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

Megtorlatlan bűnök
#157

dokumentum

1945 márciusa: nyugaton az SS különleges egységét munkaszolgálatosok zavarják meg, ekkor vezetőjük mészárlásra ad parancsot; ez a háborús bűn évtizedekig büntetlen maradt. több»

Cutman
#158

NA Cutman  (2024)

dráma | krimi | misztikus

Két megtört lélek egymásra talál egy kietlen kelet-texasi motelben, bosszúra és megváltásra szomjazva, de egyikük sem számít rá, hogy egy kemény kislány összeköti sorsukat, és ő... több»

#159

dokumentum

A film öt Los Angelesben élő tizenéves spoken word költőt és a felnőtté válás történetét mutatja be, a költők utolsó középiskolai évét dokumentálva, költészetük egyedi... több»

Karácsony az 5. sugárúton
#160

romantikus

A reménytelenül romantikus Eva Jordan elvállalja egy manhattani ház felújítását karácsony előtt, és némi örömöt hoz a mogorva író, Lucas Blade életébe. több»