Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Visaaranai


(Visaaranai)
Visaaranai

Tartalom

Bevándorlók egy kis csoportja (Pandi, Murugan, Afsal  és Kumar), a helyi rendőrség fogdájába kerül és ott egy olyan bűnügyet kell elismerniük, amiről nincs tudomásuk. MIkor már úgy tűnik minden remény elveszett, egy rendőr a szülővárosukból a nevükben beszél a bírósághoz, szabadon engedik őket. A rendőr szívességet kér ennek fejében, és a fiúk elkötelezik magukat, elfeledve, hogy mi várhat rájuk emiatt. Akaratlanul a rendőri árulás és korrupció áldozatai és tanúi lettek, és a rendszer minden áron el akarja hallgattatni őket. Pandi azonban beszélni akar.
(KaTuS55)
 
2016. 01. 21. 06:58 

Igazi mestermű!! Nem is nevezném filmnek, nem is tudom...annyira realisztikus, és annyira fáj az egész...hogy szinte zsigerileg hatott rám. Egyes jeleneteknél majd kiugrott a szívem, pl a rendőrök brutalitását nézve, meg ez az egész helyzet...biztos nem vagyok egyedül, akinek talán nehéz lesz elaludni ezt megnézve.

 
2015. 12. 04. 03:09 

A tamil filmkészítés csúcsa valóban. És a leghátborzongatóbb, hogy egy megtörtént esetet tár elénk. Mennyi ilyen lehet?!...


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.