76% 115 szavazat
A 13-as

A 13-as

13
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
9
Képek (9)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Vince apja beteg, műtétre lenne szüksége, de az sokba kerül. A fiatalember villanyszerelőként dolgozik, ám ebből képtelen előteremteni a szükséges összeget. Egyik nap fültanúja lesz annak, amikor egy férfi arról beszél, hogyan lehet gyorsan vagyont keresni. Amikor a férfi kábítószer-túladagolásban meghal, Vince egy borítékot és egy mobiltelefont talál nála. Hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy átveszi a halott szerepét. Hamarosan a szerencsejátékok világában találja magát. Nemsokára már az élete a tét.

Rendező: Géla Babluani
Forgatókönyvíró: Géla Babluani, Greg Pruss
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2010.03.01.

A 13-as  (2005)

 
2020.07.22 sptt

legújabb vélemény

Nagyon jó szereposztás, de túl sok lehetőség nem volt a klasszisok csillogtatására ebben a filmben. Ugyanakkor végig fenntartja a feszültséget, és azt sem lehet mondani, hogy kiszámítható lenne. Nem tartozik a kiemelkedő filmek közé, de voltak ennél sokkal feleslegesebb másfél óráim is. 6/10

0
 
2016.04.25 Leoni

Elég beteg az orosz rulettezés világa, márpedig itt ebbe csöppenünk bele, ahol egy srácnak pénzre van szüksége, és beszáll a halálos menetbe, míg Jason Stathamet úgy láthatjuk, mint pénzsóvár testvért, aki a szerencsétlen bátyját beszéli rá a játékra. Inkább dráma, mint akciófilm.

0
 
2016.05.23 Edeske

Nagyon durva film, aminek megdöbbentő a vége. Kell egy idegzet a film végignézéséhez. Jól alakít a fiatal színész. Kemény, lelkileg hatásos film, de mégsem éreztem annyira profinak.

0